RESERVEREN

U kunt op drie manieren aan kaarten komen
1. Online reserveren
Klik op de knop 'reserveren' in het programma-overzicht bij de voorstelling van uw keuze. Als u een bevestiging wenst, dient u uw e-mail in te voeren. Uw e-mailadres wordt door ons niet voor andere doeleinden gebruikt en zeker niet aan derden doorgegeven.

2. Online kopen
U kunt uw kaarten ook online bestellen en betalen met iDEAL. Het voordeel hiervan is dat u niet een half uur voor aanvang van de voorstelling uw kaart(en) op hoeft te halen aan de kassa.
Mocht u uw voucher niet ontvangen hebben, check dan uw spambox. Het komt regelmatig voor dat de e-mail met voucher hierin terechtkomt.

Eenmaal gekochte kaarten kunnen niet worden teruggenomen.

Na aanvang geen toegang.


3. Telefonisch reserveren
Spreek uw reservering in op het antwoordapparaat van onze reserveringslijn: T. 020 679 50 96. U ontvangt geen bevestiging en wordt uitsluitend teruggebeld indien een voorstelling wordt afgelast of is uitverkocht.

Bij uitverkochte voorstellingen vervallen niet opgehaalde, gereserveerde kaarten 30 minuten voor aanvang t.b.v. de wachtlijst.


Prijzen
(tenzij anders vermeld bij de voorstelling)

Volwassen voorstellingen
Regulier € 13,00
CJP / Student / Stadspas / 65+ € 11,00*

Jeugdvoorstellingen
Volwassen € 8,50
Jeugd t/m 17 jaar: € 5,50
Jeugd t/m 17 jaar reductietarief Stadspas / CJP / NSO / Kinderfeestjes**: € 4,50


* Reductie voor volwassenen op vertoon van een geldige CJP-pas, collegekaart, OV-studentenkaart, Stadspas of 65+ met legitimatie.
** Reductie voor jeugd op vertoon van een geldige Stadspas en tevens voor NSO’s, kinderdagverblijven, crèches en kinderfeestjes. Voor het reserveren van kinderfeestjes graag bellen op 020 671 24 17

U kunt bij Ostade A’dam contant en met PIN betalen. U kunt tevens de Podium Cadeaukaart gebruiken.


Openingstijden kassa
De kassa opent op voorstellingsdagen 1,5 uur voor aanvang van de voorstelling. U kunt uw gereserveerde kaartjes op alle voorstellingsdagen ophalen. Op de dag zelf dient u ze tot uiterlijk een half uur voor aanvang voorstelling op te halen. Daarna vervalt de reservering.
De kaarten zijn niet geplaceerd. 

Mocht u verhinderd zijn dan stellen wij het zeer op prijs wanneer u uw reservering bij ons afzegt via e-mail aan barkassa@ostadetheater.nl of telefonisch tijdens kantooruren T. 020 671 24 17.

Maandprogramma
Wilt u elke maand ons maandprogramma per e-mail ontvangen? Stuur een e-mail naar
info@ostadetheater.nl